Wie zijn wij?

Conceptbenefits is een nieuwe, innovatieve dienstverlener met een speciale focus op MKB bedrijven.  Wij ondersteunen u op alle terreinen rond verzekerbare arbeidsvoorwaarden. Ons bedrijf is weliswaar nieuw, maar ons team bestaat uit zeer ervaren medewerkers met deskundigheid op verschillende terreinen.  Door onze ervaring en ons zeer uitgebreide netwerk is het mogelijk om onze dienstverlening volledig te laten aansluiten op uw wensen.

Onze missie is MKB bedrijven in staat te stellen zich te concentreren op hun kernactiviteiten.  Dit door hen te helpen bij het optimaal inzetten van hun medewerkers door te zorgen voor financiële fitheid en een hoge baantevredenheid.  

Conceptbenefits werkt vanzelfsprekend onder een AFM-vergunning met vergunningsnummer 12047045. In onze processen hebben wij onze permanente vakbekwaamheid voor u geborgd in onze processen. Hier kunt u het wettelijk vereiste dienstverleningsdocument downloaden  (dvd). 

Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht u toch niet tevreden zijn, dan horen wij dat natuurlijk graag. Naast onze interne klachtenprocedure zijn wij ook aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KIFID, aansluitnr 300.017572)


 

 

 

 
 
 
E-mailen
Bellen